Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek bir gül görmek

Rüyada tek bir gül görmek

Rüyada tek bir gül görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tek bir gül gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Rüyada tek bir gül görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, durumun değişmesine yorulur.

Rüyada tek kırmızı gül almak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tek kırmızı gül görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tek beyaz gül görmek haksızlıklara uğranılacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı tek gül görmek kırılan kalplerin barışacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gül görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Rüyada tek gül almak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada tek yıldız görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments