Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yumurta görmek

Rüyada taze yumurta görmek

Rüyada taze yumurta görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kazançlı işlere girileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada taze yumurta gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada taze yumurta görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze pişmiş yumurta görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elindeki imkanların artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze yumurta almak başını yastığa daha rahat koyacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze ceviz kırmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalettir.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada taze acı biber görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Rüyada taze nane toplamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, her istediğini elde edeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada taze kara üzüm görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments