Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı sevmek

Rüyada tavşanı sevmek

Rüyada tavşanı sevmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada tavşanı sevmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada tavşanı sevmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada yavru tavşan sevmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada tavşan sevmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Rüyada beyaz tavşan sevmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tavşan sevmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan sevdiğini görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yenisinin başlayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan yavrusu sevmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada ağlayan tavşan görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments