Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı denizde yüzmek

Rüyada taşlı denizde yüzmek

Rüyada taşlı denizde yüzmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ticaretinin de hızlanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada taşlı denizde yüzmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, beklenilen takdiri alacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada taşlı suda yüzmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli deniz yüzmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, nefsine yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde geri geri yüzmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada açık denizde yüzmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada denizin kıyısında yüzmek farklı iş kollarına ulaşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments