Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta salatalık görmek

Rüyada ağaçta salatalık görmek

Rüyada ağaçta salatalık görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, rahatının yerinde olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta salatalık gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Rüyada ağaçtan salatalık toplamak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada salatalık ağacı görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta salatalık görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada salatalık yemek görmek ileri gideceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden salatalık yemek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada salatalık rendelemek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık serası görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments