Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa dönüşmek

Rüyada taşa dönüşmek

Rüyada taşa dönüşmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalettir.

Rüyada taşa dönüşmek gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada taşa dönüşmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada böceğe dönüşmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaca dönüşmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işaret eder.

Rüyada kurda dönüşmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Rüyada örümceğe dönüşmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şeytana dönüşmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada güvercine dönüşmek niyetlendiği işlere gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğe dönüşmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments