Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kaynatmak

Rüyada taş kaynatmak

Rüyada taş kaynatmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, her istediğini elde edeceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, herkesin önünde olacağına delalet eder.

Rüyada taş kaynatmak gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüyada taş kaynatmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Rüyada sütün kaynayıp taştığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada süt kaynatmak ona özlemle sarılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayıs yemek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına inanılır.

Rüyada kazanda bulgur kaynatmak rahat edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada yıldız kayması görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ay kayması görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, malların çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin kaynatmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments