Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada domuz görmek

Rüyada tarlada domuz görmek

Rüyada tarlada domuz görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada tarlada domuz gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada tarlada domuz görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada domuzla karşılaşmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada domuzun öldürüldüğünü görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi domuz görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Rüyada domuz ve kurt görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, solan yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük domuz görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada domuza benzeyen insan görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada domuz almak sevinçli ve güzel bir haber almaya, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments