Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan tokat yemek

Rüyada babadan tokat yemek

Rüyada babadan tokat yemek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, neşenin yerine geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babadan tokat yemek gördüyseniz:

  • Güven problemleri yaşanmaması için sorumlulukların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada ölmüş babadan tokat yemek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada babasindan tokat yemek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen babadan tokat yemek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasından tokat yemek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada babadan tokat yemek girdiği projelerden zararla çıkacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın tokat attığını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine tabir olunur.

Rüyada babasının tokat attığını görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalettir.

Rüyada babaya tokat atmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments