Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasından tokat yemek

Rüyada ölmüş babasından tokat yemek

Rüyada ölmüş babasından tokat yemek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yokluk içine düşeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, şansının da döneceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasından tokat yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Rüyada ölmüş babadan tokat yemek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada babasindan tokat yemek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada babadan tokat yemek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasından tokat yemek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, yaşamın kolaylaşacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babadan tokat yemek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada babanın tokat attığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yeni mallara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada babadan tokat yediğini görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada babasının tokat attığını görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments