Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla içinde yılan görmek

Rüyada tarla içinde yılan görmek

Rüyada tarla içinde yılan görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarla içinde yılan gördüyseniz:

  • Seyahatler, eski arkadaş, meslektaş veya tanıdıklarla iletişim kurmak ya da anlaşmalar yapmak size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada tarla içinde yılan görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek hayatınızın neşe dolacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada tarlada yılan görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada çok yılan görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yılanlı tarla görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulur.

Rüyada tarla yılan görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yılanı tarlada görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına delalettir.

Rüyada tarlada yılan öldürmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, durumun değişmesine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments