Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi kalıntı görmek

Rüyada tarihi kalıntı görmek

Rüyada tarihi kalıntı görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına inanılır.

Rüyada tarihi kalıntı gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tarihi kalıntı görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına alamet eder.

Rüyada tarihi kalıntılar görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada tarihi halı görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna tabir olunur.

Rüyada nişan tarihi almak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tarihi kapı görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada tarihi demir para görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine yorulur.

Rüyada tarihi heykel bulmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye yorulur.

Rüyada öleceğin tarihi görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, elinin dara düşmeyeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments