Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanınmış biri olmak

Rüyada tanınmış biri olmak

Rüyada tanınmış biri olmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tanınmış biri olmak gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Rüyada tanınmayan birini görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada tanınmış biriyle öpüşmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada tanınmayan erkek görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tanınmış bir sanatçı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işarettir.

Rüyada tanınan bir ölünün tekrar öldüğünü görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanınmayan yaşlı kadın görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanınmış bir adam görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına inanılır.

Rüyada tanınan birini görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments