Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanınmış biriyle öpüşmek

Rüyada tanınmış biriyle öpüşmek

Rüyada tanınmış biriyle öpüşmek büyük kazanç sağlanacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, işlerini hafifleteceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tanınmış biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada tanınmış birinin öldüğünü görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada tanınmış biri olmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tanınmayan yaşlı kadın görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanınmış erkek görmek Tövbe Edeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanınmayan hayvan görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada tanınmış insan görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada tanınmış iş adamı görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet eder.

Rüyada tanınan yaşlı adam görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments