Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanınan birini görmek

Rüyada tanınan birini görmek

Rüyada tanınan birini görmek bazı kayıplar olabileceğine, şansının kendisinden yana olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, saygınlık kazanacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulur.

Rüyada tanınan birini gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Rüyada tanınmış birini ölmüş görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, elindeki malların gideceğine delalet eder.

Rüyada tanınmış birinin öldüğünü görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanınan bir ölünün tekrar öldüğünü görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada tanınan adam görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, yeni projelere atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanınan kadın görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada tanınmış biriyle evlenmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada tanınmış kişi görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalettir.

Rüyada tanınmış ünlü birini görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments