Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanınmayan erkekle öpüşmek

Rüyada tanınmayan erkekle öpüşmek

Rüyada tanınmayan erkekle öpüşmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanınmayan erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.

Rüyada tanınmayan erkekle öpüşmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Rüyada tanınmış erkek görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada tanınan bir erkek görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanınmayan erkek görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanınan erkek görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada tanınmış biriyle öpüşmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada tanınan adam görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanınmış birini ölmüş görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, umutlarının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments