Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanınan kadın görmek

Rüyada tanınan kadın görmek

Rüyada tanınan kadın görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada tanınan kadın gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada tanınan kadın görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, özel hayatında mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada tanınmış kadın görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, huzur dolu günler geçireceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tanınmayan yaşlı kadın görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tanınan yaşlı kadın görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada tanınmış bir kadın görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanınmış birini ölmüş görmek işlerinin gelişme göstereceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanınmayan hayvan görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada tanınmış erkek görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments