Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanınmış ünlü birini görmek

Rüyada tanınmış ünlü birini görmek

Rüyada tanınmış ünlü birini görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, saygınlığının da artacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanınmış ünlü birini gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada tanınmış ünlü birini görmek strese gireceğine, gergin olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada tanınan bir erkek görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada tanınmış bir sanatçı görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet eder.

Rüyada tanınmış iş adamı görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada tanınan yaşlı kadın görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanınmış kişi görmek sevdiği birini kırmaya, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada tanınan bir ölünün tekrar öldüğünü görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada tanınmış erkek görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments