Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın misafir görmek

Rüyada tanımadığın misafir görmek

Rüyada tanımadığın misafir görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, tüm dileklerin tutacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın misafir gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yüzün güleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın eve misafir olmak sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir eve misafir olmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı misafir görmek kötü gidişe dur denileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birini misafir etmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın misafir görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde tanımadığın misafir görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birine misafir olmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments