Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birisiyle tartışmak

Rüyada tanımadığın birisiyle tartışmak

Rüyada tanımadığın birisiyle tartışmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, hayırlı bir karar verileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadınla tartışmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birisiyle tartışmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle tartışmak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, mutluluk ve saadete işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle tartışmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle tartışmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadınla tartışmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, ister istemez çok üzüleceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyle tartışmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada ev sahibiyle tartışmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments