Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak görmek

Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak görmek

Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, ruh sağlığının bozulacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sevgili olarak gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kısa sürede başarısının artacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir sevgili görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek duaların boşa gideceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla sevgili olmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın sevgiliyi görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığınız biriyle sevgili olmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments