Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kızla evlenmek

Rüyada tanımadığın bir kızla evlenmek

Rüyada tanımadığın bir kızla evlenmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi sabote edebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kızla evlenmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kızla evlenmek çok sorunlu günler geçireceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kendine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir bayanla evlenmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunların hallolacağına delalettir.

Rüyada tanımadık bir erkekle evlenmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna işarettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evlendiğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı erkekle evlendiğini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın erkekle evlenmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments