Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birisiyle nişanlanmak

Rüyada tanımadığın birisiyle nişanlanmak

Rüyada tanımadığın birisiyle nişanlanmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, stresten uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlanmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına inanılır.

Rüyada tanımadık biriyle nişanlanmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlandığını görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlandığını görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, içine kapanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı kişiyle nişanlanmak hedeflerine yaklaşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, başarı kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle nişanlı olduğunu görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birisiyle nişanlanmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments