Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birinin ismini duymak

Rüyada tanımadığı birinin ismini duymak

Rüyada tanımadığı birinin ismini duymak umutlarını yitireceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin ismini duymak gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada tanımadığın birinin ismini duymak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin ismini duymak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin ismini görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek ismi duymak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet eder.

Rüyada yunus ismi duymak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada taner ismini duymak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, karlı çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işarettir.

Rüyada mehmet ismini duymak gönül işlerinin hareketleneceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments