Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğa isim koymak

Rüyada bir çocuğa isim koymak

Rüyada bir çocuğa isim koymak sıkıntılarının kısa süreceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, gözden düşeceğine, işlerin bir anda azalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğa isim koymak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada doğmamış çocuğa isim koymak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa isim koymak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğuna isim koymak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, zenginliğini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada doğan çocuğuna isim koymak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada çocuğa isim koymak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğuna isim koymak şaşkın olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğa isim koymak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe isim koymak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments