Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık hemşire görmek

Rüyada tanıdık hemşire görmek

Rüyada tanıdık hemşire görmek dünyasının iyileşmesine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, huzurunun artacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına inanılır.

Rüyada tanıdık hemşire gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada tanıdık hemşire görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada hemşire kıyafeti giydiğini görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hemşire görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ebe hemşire görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada hemşire forması görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hemşirenin kan aldığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, uzun yaşayacağına delalettir.

Rüyada doktor ve hemşire görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada hastanede hemşire olarak çalışmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments