Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık ölüyü görmek

Rüyada tanıdık ölüyü görmek

Rüyada tanıdık ölüyü görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine inanılır.

Rüyada tanıdık ölüyü gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Rüyada tanıdık birini ölü görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kişinin yasa düşeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işarettir.

Rüyada tanıdık ölü görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı ölü görmek para sahibi olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı ölüler görmek işlerinin gelişme göstereceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü tanıdık görmek kazancının günden güne çok artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir ölüyü görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir tanıdığı görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada tanıdık ölüyü görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments