Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba konuşmak

Rüyada baba konuşmak

Rüyada baba konuşmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ön plana çıkacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada baba konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda önemli bir gelişme gözükmüyor.

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasıyla telefonda konuşmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babayla konuşmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasıyla konuşmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada baba konuşmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ölen babayla telefonda konuşmak prestij kaybı yaşanacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada vefat eden babayla konuşmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasiyla konuşmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments