Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının nişanlandığını görmek

Rüyada tanıdığının nişanlandığını görmek

Rüyada tanıdığının nişanlandığını görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada tanıdığının nişanlandığını görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin nişanlandığını görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birinin nişanlandığını görmek kazancın artmasına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine inanılır.

Rüyada tanıdık birisiyle nişanlanmak yanlış bir karar verileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada bir tanıdığının nişanlandığını görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına işarettir.

Rüyada tanıdık biriyle nişanlanmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle nişanlanmak kötü ve hasta günler geçireceğine, büyük bir işe kavuşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın biriyle nişanlandığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, çevre değiştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments