Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birine bağırmak

Rüyada tanıdığın birine bağırmak

Rüyada tanıdığın birine bağırmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birine bağırmak gördüyseniz:

  • Bazen insanların üzerinde tartışarak birbirini anlaması daha kolay olabiliyor.

Rüyada tanıdığın birine bağırmak işlerin günden güne açılacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birine bağırmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalığa bağırmak gülen yüzünün de solacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine bağırmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, haneye nifak gireceğine, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek sesle bağırmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşa bağırmak amaçlarına ulaşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta bağırmak kişisel kavgaların son bulacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments