Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birini namaz kılarken görmek

Rüyada tanıdığı birini namaz kılarken görmek

Rüyada tanıdığı birini namaz kılarken görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, fenalıkta bulunmaya, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birini namaz kılarken gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada tanıdığı birini namaz kılarken görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını namaz kılarken görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini namaz kılarken görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin namaz kıldığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığının namaz kıldığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada yanlış namaz kılan birini görmek fırsatların elden kaçacağına, işlerin açılacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, iş projelerinin gerçek olacağına, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada camide namaz kılmamak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, neşesini kaybedeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments