Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada talih oyunu görmek

Rüyada talih oyunu görmek

Rüyada talih oyunu görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada talih oyunu gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada talih oyunu görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada talih oyunları görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada talih oyunu oynamak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada talih oyunundan para kazanmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Rüyada talih oyunları oynamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada talih kuşu görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada talihli olmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments