Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada talih oyunları görmek

Rüyada talih oyunları görmek

Rüyada talih oyunları görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sıhhat ve moral bulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada talih oyunları gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada talih oyunları görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, zor günler geçireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada talih oyunları oynamak hayallerinin söneceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Rüyada talih oyunu görmek sağlık sorunun kalmayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine tabir olunur.

Rüyada talih oyunu oynamak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada talih oyunundan para kazanmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Rüyada talih kuşu görmek büyüleyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada talihli olmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada şans oyunu tutturmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments