Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taksi şöförlüğü yapmak

Rüyada taksi şöförlüğü yapmak

Rüyada taksi şöförlüğü yapmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada taksi şöförlüğü yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada taksicilik yapmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada taksi şöförlüğü yapmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada taksiyle yolculuk yapmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hayırlı bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada taksi konvoyu görmek onu cesaretlendireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok taksi görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri taksi görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sorunlarını gidereceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret eder.

Rüyada taksiyle yolculuk etmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı taksiye binmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments