Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takılı altın görmek

Rüyada takılı altın görmek

Rüyada takılı altın görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, işlerini toparlayacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada takılı altın gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Rüyada altın takı seti takmak masa başı bir işe girileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altın takı bulmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın takılar bulmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada takılı altın görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada altın takı seti görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada altın takılması görmek hasta ise şifa bulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada altın takılı görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kafasına göre birini bulacağına işaret eder.

Rüyada altın takıp çıkarmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments