Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta sıra görmek

Rüyada tahta sıra görmek

Rüyada tahta sıra görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ticarette şansının düşeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta sıra gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada tahta sıra görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kuyruk sırası görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sıralı araba görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıralı insanlar görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, mali olarak küçüleceğine yorulur.

Rüyada sınıf ve sıra görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada okul sırası görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette sıra beklemek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada banka sırası beklemek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments