Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kanepe görmek

Rüyada tahta kanepe görmek

Rüyada tahta kanepe görmek duymadığı sözleri duyacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kötü karakterli bir kadına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kanepe gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Rüyada tahta kanepe görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada kanepenin kırıldığını görmek çok büyük yenilikler yapacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Rüyada sarı kanepe görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı kanepe görmek iyi halinin kalmayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada eski kanepe görmek mal kaybına uğrayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, insanları kandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kanepe görmek yanlış işler yapacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk kanepe görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Rüyada kanepe taşımak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments