Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahin görmek

Rüyada tahin görmek

Rüyada tahin görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahin gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Rüyada tahinli helva yemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada tahin helva yemek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, huzurun bozulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet eder.

Rüyada tahin helvası yemek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada tahin pekmez yediğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahinli çörek yemek yaşam kolaylığı içine gireceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada tahin yediğini görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahinli pide yemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, başarılarının azalacağına alamet eder.

Rüyada tahin helvası yediğini görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments