Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taç mahal görmek

Rüyada taç mahal görmek

Rüyada taç mahal görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada taç mahal gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada taç mahal görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek avret mahali görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine inanılır.

Rüyada taj mahal görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçında taç görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, spora başlayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada başına taç takmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada çiçekten taç takmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taç görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taç görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments