Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta tuz görmek

Rüyada tabakta tuz görmek

Rüyada tabakta tuz görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta tuz gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Rüyada tabakta tuz görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe tuz ekmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, huzura kavuşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada tuzlu yemek yediğini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada tuz yutmak yeni gayrimenkuller alınacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu fıstık yediğini görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada karabiber tuz görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu fıstık görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada tuz toplamak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, birçok iş kapısının açılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments