Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra dolusu yemek görmek

Rüyada sofra dolusu yemek görmek

Rüyada sofra dolusu yemek görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, günahlarına tövbe edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, yarasını saracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada sofra dolusu yemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sofra dolusu yemek görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek dolu sofra görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada sofrada yemek yediğini görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada aynı sofrada yemek yemek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Rüyada sofra kurup yemek yemek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada güzel sofrada yemek yemek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yer sofrasında yemek görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yemeklerle dolu sofra görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments