Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavganın ortasında kalmak

Rüyada kavganın ortasında kalmak

Rüyada kavganın ortasında kalmak dertlerin bir anda sona ereceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kavganın ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kavganın ortasında kalmak yeni bir şehre yerleşileceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalettir.

Rüyada savasin ortasinda kalmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada ateş ortasında kalmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremin ortasında kalmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak işindeki bereketin de çoğalacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın ortasında kalmak dertlerin ve sorunların biteceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalettir.

Rüyada selin ortasında kalmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ortada kalmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, güzel günler görüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments