Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terliği tuvalete düşürmek

Rüyada terliği tuvalete düşürmek

Rüyada terliği tuvalete düşürmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet eder.

Rüyada terliği tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Rüyada tuvalete terlik düşürmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine tabir olunur.

Rüyada terliğini tuvalete düşürmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada terliği tuvalete düşürmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulur.

Rüyada terliğin tuvalete düştüğünü görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet terliği görmek sağlık ve hayır getireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette terlik görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terliğini suya düşürmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına alamet eder.

Rüyada terlik düşürmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments