Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya dua okumak

Rüyada suya dua okumak

Rüyada suya dua okumak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya dua okumak gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada suya dua okumak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada şeytana dua okumak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kabir başında dua okumak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölünün başında dua okumak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bunalacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada cin görüp dua okumak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Rüyada dua ayetel kürsi okumak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinden korkup dua okumak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments