Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütün kaymağını görmek

Rüyada sütün kaymağını görmek

Rüyada sütün kaymağını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok zor duruma düşüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, asla yüksünmeyeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sütün kaymağını gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada kaymak tutmuş süt görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sütün kaymağını yemek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada kaymaklı süt içmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, her anlamda feraha kavuşacağına delalettir.

Rüyada kaymaklı süt görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütün kaymağını görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada sütün üstünden kaymak almak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada süt kaymağı görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ayrılanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada süt kaymağı yemek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments