Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini süslü görmek

Rüyada kendini süslü görmek

Rüyada kendini süslü görmek maddi kayıpların sona ereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, mallarının da hayırlı olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada kendini süslü gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada süslü balıklar görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırla yad etmeye yorulur.

Rüyada süslü olmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü balık görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü terlik görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hacetinizin giderilmesine delalettir.

Rüyada süslü karyola görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü kutu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada süslü perde görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, iş ve mekan değiştireceğine inanılır.

Rüyada süslü merdiven görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments