Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü at görmek

Rüyada süslü at görmek

Rüyada süslü at görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü at gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Rüyada süslü at görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü şapka görmek kendisine olan güveninin artacağına, hayatının yoluna gireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada süslü bahçe görmek amacına ulaşmayı başaracağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada süslü çeşme görmek rızık bolluğu içinde olacağına, doğru haber almaya, maddi kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü beşik görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, helal ekmek yeneceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada süslü gelin arabası görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments