Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüyle koyun görmek

Rüyada sürüyle koyun görmek

Rüyada sürüyle koyun görmek yenileneceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada sürüyle koyun gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada koyun sürüsü ve köpek görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsüne sahip olmak kısmetinin artacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah koyun sürüsü görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada koyun ve inek sürüsü görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsü sulamak çok büyük zararlar edileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada evde koyun sürüsü görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunların hallolacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koyun sürüsü görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada koyun ve koç sürüsü görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments