Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü otlatmak

Rüyada sürü otlatmak

Rüyada sürü otlatmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, haneye nifak gireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü otlatmak gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, planlarının bozulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Rüyada koyun sürüsü otlatmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada koyun sürüsünü otlatmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada sürü otlatmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kuzu sürüsü otlatmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ot sarmak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya oturmaya gitmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, alim insanlardan sayılacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments