Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli sınav olmak

Rüyada sürekli sınav olmak

Rüyada sürekli sınav olmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli sınav olmak gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Rüyada sürekli sınav olmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli sınava girmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli sure okumak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sürekli diş görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sürekli şehadet getirmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret eder.

Rüyada sürekli banyo yapmak dertlerinden arınacağına, rahatın yerine geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli erkek çocuğu görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments